Daca acum vreo 20-30 ani erau putini copii care se puteau lauda ca au camera lor, acum situatia sta total altfel. Industria de amenajari interioare a crescut foarte mult, mai ales pe timpul pandemiei, si un sector mai special a avut atractie mai mare.

Designul camerelor copiilor a inceput sa fie pe lista principala de prioritati si nu se face rabat de la asta.

Dupa ce locuinta este finalizata, se incep lucrarile de amenajare in interior, iar in ultimii ani oamenii au inceput sa cheltuiasca sume tot mai mari penrtu ca locuinta sa arate ca in reviste.

Amazon.com: CAPHAUS Kids' Toy Storage Organizer, Open Storage Cubby,  Multifunctional Book and Toy Storage Cabinet, Book and Toy Storage Shelf  for Nursery, Playroom, Closet, Home Organization Toy Bookcase : Baby

Camerele copiilor au trecut de mult de partea practica si au ajuns sa fie adevarate opere de arta cu mobila si pereti personalizati pana la cele mai mici detalii.

Daca totusi bugetul nu permite o asemeneaa extravaganta se poate merge pe piese cheie care cu timpul pot fi ajustate sau personalizate chiar si de catre parinti cu un buget foarte mic.

Patut in forma de casa

Cam toti copiii isi doresc un pat in forma de casuta ansa pretul nu este unul foarte mic. Se poate improviza, insa rezultatul final nu este mereu unul satisfacator. Daca este o piesa pentru care se merita sa platiti mai mult, aceasta este.

Organizator de jucarii

Printre lucrurile foarte practice si necesare pentru a asigura ordinea in camera se numara si organizatoare de jucarii. Fie ca vorbim de rafturi, polite sau cutii, jucariile trebuie depozitate undeva. In functie de buget se poate opta pentru una dintre aceste variante.

Totes Tidy | Storage Organizer | B. spaces

Cele mai practice ar fi rafturile cu cutii care arata si frumos. Se pot improviza variante interesante din rafturi si cutii Ikea, dar exista si piese de sine statatoare care sunt si frumos decorate fiind speciale pentru copii. Preturile ajung undeva la 200-500 lei in functie de marime si calitate.

Cort teepee

Imaginatia copiilor nu are limite iar un cort teepee poate oferi zona baza pentru nenumaratele idei ale acestora. Un loc intim, unde se pot ascunde in mod simbolic, un loc care poate marca spatiul lor unde se simt in siguranta.

Orice copil isi doreste un astfel de loc fie nca este vorba de un cort clasic, un baldachin sau chiar un banal cearceaf agatat de dulapuri. Preturile sunt destul de variate in functie de complxitate si calitate. Sigur ca se poate improviza acasa la un pret mult mai mic, insa este posibil sa nu iasa la fel de simpatic.

2 thoughts on “Piese de baza pentru camera copilului

  1. Ma bucur ca am dat peste acest articol, pentru ca mi-a deschis ochii in legatura cu problemele de mediu din jurul nostru. Este responsabilitatea noastra sa protejam natura si sa contribuim la conservarea ei pentru generatiile viitoare. Trebuie sa fim mai constienti de actiunile noastre si sa luam masuri pentru un viitor mai sustenabil.

  2. Articolul este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre subiectul discutat si apreciez efortul autorului de a aduce aceste informatii la lumina. Este important sa ne informam corect si sa fim constienti de impactul deciziilor noastre asupra mediului inconjurator.

Comments are closed.